24 Апр. 2024

Вие сте тук

Банско открива сезона на здравословните диети

14.04.2011

ЛъкиФит Йога и подмладяване е новият хит за вталяване и вечна младост

 

Новият хит на здравословните диети без гладуване - ЛъкиФит Йога и подмладяване, ще бъде представен за първи път в апартхотел Лъки Банско на 15 април, по време на луксозното сватбено изложение, съобщиха от хотела. 

Това е една от трите основни програми за редуциране на теглото без глад, които се предлагат единствено в Лъки, уточниха от комплекса. Сред феновете на здравословната диета  са Ники Кънчев, джазлегендата Камелия Тодорова, Мисис България Галина Недялкова, топмоделът и звезда от "Пълна лудница" Гери Аролска, футболистът Светослав Бърканичков и много други. 

След традиционната програма ЛъкиФит и последвалата ЛъкиФит детокс, магията на изтока  прави своя дебют в Банско. Тя съчетава хранителния режим на концепцията "аnti-age" с философията и двигателна активност на йога.

"Хилядолетният опит в храненето и движението на източната система ни вдъхнови да изготвим системата Лъкифит йога и подмладяване. Пълната релаксация и духовен баланс ще подпомогнем и със специални терапии в спа центъра, премахване на ежедневния стрес и подобряване на физическото състояние, които ще доведат до реално начало на процеса за подмладяване на организма", категорични са създателите на програмата. Тя включва специално подбрани храни, двигателна активност, основана на йога, анализ на здравословното състояние и подход за подобряването му с методите на йога, подмладяващи терапии: антиоксидантна шоколадова терапия за тяло, римска терапия за тяло с мед и мляко, терапия за лице (почистване и дълбока хидратация) и медитативни практики по желание. 

 По време на изложението родни топмодели ще дефилират с актуалната колекция сватбени рокли на модна къща Принцес, а сватбена агенция Диаманти ще презентира последните тенденции за пролетно-летните венчавки с уникален декор. 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed