14 Май 2024

Вие сте тук

Албена се представя в Пекин

18.04.2012

 От 18 до 20 април „Албена” АД ще се представи на туристическата борса COTTM в Пекин, съобщиха от дружеството. Най-голямата туристическа компания в България ще бъде представлявана от финансовия директор Ивелина Грозева и зам.-директора в сектор „Маркетинг и продажби” Йовка Страшилова. Форумът, който ще събере над 300 изложители от цял свят, е най-голямото професионално туристическо изложение в Китай.


На борсата ще бъде презентиран 10-дневен Балкански културен тур, който ще даде възможност на китайските туристи да посетят едни от най-интересните места в България, Турция и Гърция. От курортния комплекс ще предложат на азиатците и 8-дневна културна програма в България и Румъния, която включва посещения в Букурещ, Брашов, Сибиу, Русе, разходка по делтата на Дунав, Велико Търново, Варна и др. интересни места.


За далечната държава заминава и Живко Димитров – организатор на международния турнир по шахмат. Той ще се срещне в президента на Китайската федерация по шах Чу Бо, на който ще представи кандидатурата на Албена за Олимпиадата през 2012 г., както и ще покани китайски шахматисти да вземат участие в турнирите в курортния комплекс.


През лятото изпълнителният директор на дружеството Красимир Станев също ще посети Китай. Тогава той ще се срещне със зам.-министърът по спорта.

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed