19 Апр. 2024

Вие сте тук

Албена отваря врати на 30 март

26.03.2012

2000 румънци празнуват Великден в курорта

Две хиляди и петстотин гости ще отпразнуват Великден в Албена, съобщиха от пресцентъра на акционерното дружество. 2000 от туристите, избрали да отбележат светлия християнски празник на брега на родното ни Черноморие, са от Румъния. Останалите почиващи в комплекса ще бъдат основно българи.

На 30 март пръв ще отвори врати петзвездния хотел „Фламинго Гранд”, в който нашенци ще проведат конгресно мероприятие. На 13 април ще отворят и хотелите „Калиакра”, „Ралица”, „Ралица Супериор”, „Лагуна Бийч”, „Лагуна Гардън” и „Сенди Бийч”. В тях ще бъдат настанени туристите за Великден, като офертите за празника в курорта започват на цени от 59 лева.

10 процента е отстъпката за резервации чрез сайта Albena.bg до 31 март. След Великден в комплекса ще се настанят и първите гости от Германия на туроператора „Кур клуб”, които ще отседнат във „Фламинго Гранд”, но ще ползват възможностите за балнеолечение и рехабилитация в хотел „Добруджа”. От тази година Албена предлага и специална оферта „Златните 55”, която е насочена към възрастни хора. Освен почивката те ще получат екскурзии и балнеолечение на преференциални цени.

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed