02 Май 2024

Вие сте тук

Албена започва да приема резервации за Лято 2012

21.11.2011

От 25 ноември курортът „Албена“ започва приемането на резервации за 2012 година чрез сайта Albena.bg., съобщиха от пресцентъра на курорта. За 2012 г. гостите ще могат да резервират и за активния период юни-август чрез уеб страницата или кол-центъра пакети за 7, 14 или 21 дни, като условието е да пристигат в събота.

През следващото лято на плажа ще се предлагат срещу допълнително заплащане топли и студени напитки, съобщават от курорта. Анимация и спортни игри на плажа ще разнообразяват почивката на гостите.

Ол инклузив и ултра ол инклузив са двете основни форми на обслужване, с които ще работи курортът и през следващия сезон. Предвижда се да бъде повишено качествоно на обслужването и разнообразяване на услугите в хотелите. За удобство на гостите те ще могат да ползват бар Хавана на брега от 11 до 16.30 часа със закуски, салати и напитки, включени в цената. Ще продължи и Dine around концепцията продължава и през 2012 година. Туристите, отседнали в комплекса, ще имат възможност на избор на 6 ресторанта, като догодина това ще бъде за периода до 30 юни и от 3 септември. В менюто освен ястията ще бъде включена и минерална вода. За почиващите, отседнали в хотелите в горната зона, е предвиден шатъл бус за по-лесно предвижване до плажа. Той ще пътува на всеки 30 мин., от 9.30 до 17 часа ежедневно.

През новата година силно са намалени цените за ползване на безжичен интернет на територията на Албена. Ще се заплаща цена от 2 лева за едно денонощие. Досега услугата се предлагаше по 4 лева за час.

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed