19 Ян. 2022

Вие сте тук

Париж въвежда нова туристическа карта

04.07.2018

Нов туристически и транспортен пропуск ще бъде предложен на посетителите на парижкия регион през септември, съобщи председателката на регионалния съвет в Ил-дьо Франс Валери Пекрес, цитирана от Франс прес.


"Пропускът за парижкия регион" (Paris Region Pass) има вид на кредитна карта и ще предостави на френските и чуждестранни туристи достъп до културни дейности, както и месечна карта Навиго (Navigo), валидна за линиите на метрото, автобусите и влаковете.


Пропускът ще влезе в действие в края на септември по повод международния турнир по голф Райдър Къп (Ryder Cup).


Три оферти, от 69 до 189 евро, ще бъдат предложени на посетителите, които включват или не включват круиз по Сена, екскурзия с туристически автобус и достъп до 60 музея в региона.


На сайта visitparisregion.com ще могат да бъдат резервирани или купени билети за културни дейнoсти "за всички дестинации в Ил-дьо Франс, а не само за Айфеловата кула и Дисниленд", уточни Валери Пекрес. 


Тя подчерта, че тези инициативи са насочени предимно към "китайската средна класа, която в момента пътува изключително много" и харесва опциите за плащане, което не е в брой.

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed