19 Апр. 2024

Вие сте тук

Четирима български претендента за Балканските СПА-награди в Скопие

15.10.2015

 

На церемония в македонската столица награждават най-добрите в спа

индустрията

 

Четиримя български претендента са номинирани за Балканските СПА награди. Част от международната компания СПА Номинации, те ще бъдат връчени на 17 октомври, 2015 г. на специална церемония в Скопие. „За първа година домакин на наградите ще бъде Македония“, съобщи Николай Диковски, организатор на церемонията. Гала вечерта ще се състои в Македонския Народен театър.

 

За престижните награди ще се състезават представители на 8 балкански държави – България, Турция, Гърция, Македония, Румъния, Сърбия, Косово и Албания.

 

От България са номинирани общо четири участника: в категория "хотел"  - Роял Спа-Велинград и Дабъл Трий Хилтън - Златни пясъци, в категория "продукт" - козметичната марка Natura Bise, а в категория "спа център"- Виктория СПА, чийто собственик Виктория Кесаровска ще получи награда за цялостен принос.

 

Отличията са в общо 7 категории:

 

- СПА дестинация

- СПА хотел

- СПА център

- Медикъл СПА център

- СПА козметика

- СПА мениджър

- Фирма за СПА оборудване

 

Журито е съставено от топ спа-експерти от всички държави-участници, а председател на международното жури ще е д-р Силвия Паскалева, европейски СПА експерт.

 

Целта на Балканските СПА награди е да популяризират страните от региона като привлекателни и желани спа дестинации за чуждите туристи и да промотират спа индустрията пред ползвателите на тези услуги, работещите в бранша и пред потенциалните инвеститори.

 

Наградените на церемонията в Скопие ще получат възможност  да присъстват и на  Световните СПА награди, които традиционно се провеждат в Лондон.

Домакини на тържественото събитие ще са известният македонски актьор Сашко Коцев и тв водеща Ивана Хаджиевска. В специалната програма ще се включат македонски звезди.

 

На събитието ще присъстват представители на изпълнителната власт и на институции, които работят в туристическия сектор. Специални гости ще бъдат представители  на няколко световни хотелски асоциации, на стопански камари и инвеститори.

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed