28 Март 2024

Вие сте тук

Пътниците на Germanwings вече могат да резервират билети по зимното разписание

27.04.2011

Пътниците на нискотарифната авиокомпания Germanwings вече могат да правят резервации по зимното разписание, което влиза в сила от 30 октомври 2011 г. до 24 март 2012 г., съобщиха от превозвача. Пасажерите могат да планират зимните си почивки и да се възползват от най-добрите цени, като закупят билетите си от сега на страницата на авиокомпанията www.germanwings.com.

От 5-те немски бази на Germanwings – Кьолн/Бон, Щутгарт, Берлин – Шьонефелд, Хамбург, ХановерХ и Дортмунд, пътниците могат лесно да достигнат до почти 70 европейски дестинации, включително София. Други популярни дестинации през зимата, до които лети Germanwings, са Канарските острови и Майорка, както и ски дестинации като Залцбург и Клагенфурт в Австрия.

Germanwings е една от най-успешните нискотарифни авиокомпании в Европа. Компанията предлага полети до повече от 70 дестинации в Европа от шестте си бази в Кьолн/Бон, Щутгарт, Берлин – Шьонефелд, Хамбург, ХановерХ и Дортмунд. Компанията оперира нова флотилия, която се състои от 30 самолета Airbus A319.

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed