26 Апр. 2024

Вие сте тук

Нови изисквания към организаторите на събития

06.10.2014

Организаторите и участниците на делови  мероприятия се стремят да управляват самостоятелно  техническите възможности на  конферентните зали в хотела. Тази тенденция кара хотелиерите да преразгледат дизайна и оборудването на конферентните си блокове, съобщи www.hotelnewsnow.com, позовавайки се на последни проучвания на тази тема.

 

Например, ние се сблъскваме с желанието на делегатите  сами да сменят слайдовете на презентацията  - задължение, което до скоро се възлагаше на IT-ассистентите, отбелязва Бари Холдщайн, директор приходи в Dolce Hotels and Resorts. Според него корпоративните клиенти изискват всеки участник в събитието да  може да има контрол върху техническоо оборудване.

 

Директор операции в Gansevoort Hotel Group Елън Кенчингтън на свой ред  посочва, че техническоо оборудване, което се използва са конферентни събития, трябва да не само да е изправно, но и да е интуитивно разбираемо за онзи, който се сблъсква с него за пръв път.

 

Според него най-добрите решения за управление на аудио-  и видеоапаратурата за събитията са приложенията за  Ipad. Те позволяват на клиентите да контролират оборудването, без да преминават IT – обучение.

 

Според експерти в областта на хотелиерството  в условията на огромна конкуренция не е достатъчно да се предлагат уникални възможности,  те трябва да се запомнят от клиентите.

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed